Ahoj uživatelé,

jak postupně modernizujeme službu Copywriting.cz, tak přichází různé otázky, typu co je klíčovou činností projektu Copywriting.cz. Zatímco dříve jsme se snažili nabízet co nejširší služby a pokrýt co nejvíce trhu, nyní budoucnost vidíme více ve specializování se na konkrétní činnosti a službu. Zkrátka a jednoduše chceme upřednostnit to v čem jsme dobří a to samotnou službu Copywriting.cz na úkor méně využívaných služeb jako byl Guestblogging.cz nebo je PayPost.cz.

Služba PayPost.cz už delší dobu skomírala a sami jsme přemýšleli co s ní. Provoz bychom dále zachovali, ale běží s Copywriting.cz na jednom provázaném systému, který modernizujeme do nového jádra a vzhledu a nevyplatí se nám ji přepisovat do nově připravovaného jádra. Chceme tak veškerou energii věnovat vývoji projektu Copywriting.cz a vytvořit lepší službu, než když bychom energii tříštili mezi více projektů.

Rozhodli jsme se tak od dnešního dne pozastavit možnost přidávání webů. Od 1. 4. 2023 pak vypneme celou službu, s výjimkou Podčlánkové inzerce. Tam pravděpodobně vytvoříme menší portál, kde budeme zobrazovat weby, které mají nainstalovaný daný plugin a můžete si na nich zakoupit inzerci.

Máte nějaký dotaz?

Napište nám na info@copywriting.cz

Najdete nás také na

Facebook Twitter