Ahoj uživatelé,

od 1. 1. 2023 Copywriting.cz čeká hromada změn, kromě dříve avizovaného konce projektu Guestblogging.cz a konce reklamy na sociálních sítích oznamujeme další změnu a tou je zvýšení minimální částky pro vyplacení a to z 1 000 Kč na 1 500 Kč.

Copywriting.cz se v posledních letech rozrostl a s ním počet zapojených uživatelů, služba je rozmanitější a dá se napsat jakýkoliv rozsah textů. Jako provozovatelé se snažíme systém rozvíjet, neustále posouvat dále a zkvalitňovat služby. Spolu s růstem služby roste i průměrná částka u výplaty, která výrazně překonává výplatní minimum. Přesto jsme nechtěli udělat velký skok (= 2000 Kč) a rozhodli jsme se pro menší navýšení na 1500 Kč. Důvodem navýšení je jednak administrativní zátěž, kdy každá výplata si s sebou nese určité kroky a náklady, ale také je to omezení pro nové uživatele, kdy vizuálně tato částka vypadá vyšší a nově příchozí uživatel si spíše promyslí, zda se copywritingu chce věnovat nebo jde jen o chvilkové nadšení, které odezní s první nutností něco dělat.

Tato změna se dotkne zhruba 15 % výplat, nicméně nám ušetří nějaký čas pro zlepšování dalších částí Copywriting.cz. Nadále se snažíme provádět výplaty „as soon as possible”, průměrná doba vyplacení se tento měsíc drží na rovných 20 hodinách od podání žádosti (včetně víkendů, čekání na dodání podkladů - faktury nebo podepsané dohody a dalších). V praxi tak je tato doba výrazně kratší a tato změna nám to umožní udržet.

Příští rok Copywriting.cz oslaví 10 let provozu a my k tomuto jubileu postupně chystáme spoustu změn, které jej posunou zase dále. Věříme, že touto avizovanou změnou jsme vyplýtvali ty nejméně pozitivní změny a příště avizované změny už budou jenom pozitivní.

Máte nějaký dotaz?

Napište nám na info@copywriting.cz

Najdete nás také na

Facebook Twitter