Ahoj uživatelé,

dlouho jsme sem nepsali o novinkách systému, přestože jej postupně vyvíjíme. Pojďme si proto shrnout pár posledních úprav.

 

Kontrola duplicitních zpráv

Všimli jsme si, že si někteří copywriteři usnadňují cestu a do poptávek vykopírovávají stejné zprávy. Rozhodli jsme se tomu učinit opatření a v případě odeslání zprávy, systém projde poslední zprávy daného copywritera a pokud najde shodnou, tak takovou zprávu nedovolí odeslat. Slibujeme si od toho snížení duplicitních, obecných zpráv v systému.

 

Odstranění telefonu na podporu

Dlouhodobě jsme přemýšleli nad zachováním podpory přes telefon a nyní se rozhodli tuto možnost zrušit. Důvodů pro zrušení bylo několik:

  • minimální využití
  • obecné dotazy o víkendových časech (například: kdy mi schválíte profil, v sobotu v 20h)
  • nemožnost autorizace požadavku
  • dané číslo jsme využívali na 2 rozdílných projektech

Aktuálně tak nabízíme podporu přes chat a přes e-mail, která funguje stejně jako předtím.

 

Souhrn nových zpráv

V systému zasíláme souhrn nových (a nepřečtených) zpráv za předešlých 24 hodin na e-mail. To má tu nevýhodu, že když někdo odepíše ihned a protistrana si toho v systému nevšimne, tak zareaguje až další den v 8h, kdy mu přijde tento souhrn.

V nové úpravě jsme zvýšili četnost zasílání takového souhrnu a to na: 8 hodin ráno, který zašle souhrn zpráv v období minulého dne od 16 hodin do 8 hodin ráno. Poté ve 12 hodin, kde je souhrn za čas od 8 hodin až 12 hodin a naposledy v 16 hodin, kde se pošlou zprávy od posledního souhrnu ve 12 hodin téhož dne. Slibujeme si od toho zvýšení reakcí a zároveň udržení počtu zasílaných e-mailů v přijatelné rovině.

 

Počet vybraných copywriterů u poptávky

Několik z vás, copywriterů, se nám stěžovalo, že u poptávek nemají přehled, zda zadavatel někoho vybral, či nikoliv. Nově tak ukazujeme počet vybraných copywriterů a podle charakteru poptávky se můžete rozhodnout, zda se na ni přihlásíte nebo ne.

 

Filtrování webů s podčlánkovou inzercí

V systému umožňujeme nakupovat odkazy pod články vybraných webů. Nově jsme do rozhraní přidali možnost filtrovat dané weby podle kategorií a jazyku.

Máte nějaký dotaz?

Napište nám na info@copywriting.cz

Najdete nás také na

Facebook Twitter